Lees alles over de kampioenschappen

Op donderdagavond 22 februari zitten we tussen 19:00 uur en 21:00 uur voor je klaar om via WhatsApp al je vragen over de KNHS Indoorkampioenschappen te beantwoorden.

Geplaatst op:

Bij Ruitersportvereinging Les Chevaliers in Bodegraven vonden zondag de indoor regiokampioenschappen springen voor ponycombinaties plaats. Bijna 70 ponycombinaties streden in de klassen B, L en M om de kampioenstitel en de 10 startplaatsen voor de landelijke kampioenschappen in Ermelo. De pony Breitling van de Rotterdamse zusjes Roepel leverde dit weekend een uitzonderlijke prestatie. Gisteren werd Isabelle Roepel (Rotterdam) regiokampioen in de klasse Z-DE, vandaag werd haar zusje Carlijn met Breitling regiokampioen in de klasse L-DE.

Geplaatst op:

Zaterdag vonden bij de Voornruiters in Utrecht de gezamenlijke regiokampioenschappen springen in de klassen Z en ZZ voor pony's en paarden plaats. De overall winnaar van alle regio's mocht de Randstadcup in ontvangst nemen. Bij de pony's was dat Isabelle Roepel (Rotterdam) en in de klasse ZZ paarden was de Randstadcup voor Mischa Everse - van de Kraats (Waddinxveen). In de klasse Z was de Randstadcup voor Belinda de Graaf (Eemdijk) uit de regio Utrecht maar was het kampioenslint voor Zuid-Holland ook voor Mischa Everse - van de Kraats met GoGo.

Geplaatst op: