Lees alles over de kampioenschappen

Afgelopen weekend werden in Schijndel de regiokampioenschappen Noord Brabant voor de dressuurpaarden verreden.  Ilse van Cranenbroek was in de klasse ZZ-Licht de beste met Dazzling W. In de klasse Z2 werd Dana van Lierop kampioene op Dodge Raider. De amazone won ook het kampioenschap in de M1. Nienke Monden-Otjens, Meike Kroot, Bette Leys, Sanne de Werd en Anouk Ivits zijn de overige kampioenen bij de paarden.

Geplaatst op:

12 Zuid-Hollandse dressuurcombinaties kregen vandaag bij Manege De Prinsenstad in Delft het kampioenslint, een beker en een mooie deken tijdens de regiokampioenschappen voor pony's in de klassen B t/m M2. In totaal zijn van dit regiokampioenschap 16 pony combinaties uit de provincie Zuid-Holland afgevaardigd naar de landelijke dressuurkampioenschappen in Ermelo.

Geplaatst op:

De dressuurproeven van Mara de Vries (Poederoijen) met Habibi DVB in de klasse Z2 en Daphne van Peperstraten (Oude Tonge) met Greenpoint's Cupido in de klasse ZZ-L waren van ongekende klasse tijdens het regiokampioenschap dressuur voor paarden klasse Z2 en ZZ-L bij de Ruiterclub Maasdijk en Omstreken in Hoek van Holland.

Geplaatst op: