Lees alles over de kampioenschappen

Aankomend weekend barst de titelstrijd los om de KNHS Indoorkampioenschappen 2018. De kampioenschappen op het Nationaal Hippisch Centrum zijn gratis te bezoeken (incl. parkeren). Lukt het niet om naar Ermelo te komen? Dan zijn alle wedstrijden ook live te volgen op www.clipmyhorse.tv.

Geplaatst op:

Buiten was het erg koud maar in de rijbaan van Manege Middenhof in Maasluis was daar weinig van te merken tijdens spannende strijd bij de indoor regiokampioenschappen springen in de klassen B t/m M voor paarden. Ruim 100 combinaties streden in de klassen B, L en M om de kampioenstitel en de 7 startplaatsen voor de landelijke kampioenschappen in Ermelo komende maand. In de klasse B was het kampioenslint voor Nikita Cheung (Zundert), in de klasse L voor Gina Gerrets (Vlaardingen) en in de klasse M voor Stefanie van den Bosch (Bleiswijk).

Geplaatst op:

De startlijsten voor het KNHS Indoorkampioenschap Subtop op 3 en 4 maart zijn bekend en staan online. Voor de Zware Tour hebben zich 17 combinaties opgeven. In de Lichte Tour staan de 20 beste combinaties van de kwalificaties op de startlijst. Verder wordt er gestreden om de titels in het ZZ-Zwaar, bij de Junioren, de Young Riders en de U25 rubriek. De finales zijn op zondag 4 maart, met uitzondering van het ZZ-zwaar. De beste acht van de eerste ZZ-Zwaar proef rijden op zaterdagavond de finale.

Geplaatst op: