Lees alles over de kampioenschappen

De eerste Brabantse Kampioenen indoor 2019 op de splinternieuwe bodem van manege De Molenheide in Schijndel zijn gehuldigd! Sjuul Spelt werd kampioene in de zwaarste klasse, het ZZ-L. Chiel van Bedaf had in deze klasse veel pech. Hij liep de titel mis door haperende muziek in de kür.

Geplaatst op:

Zowel bij manege De Prinsenstad in Delft als bij de Seleviahoeve in Werkendam werd vandaag gestreden om de Zuid-Hollandse kampioenstitels bij de dressuur. Bij de paarden klassen Z2 en ZZL in Werkendam waren Fransje van der Meer (Nootdorp) met Histaria en Gerdine Maree (Honselersdijk) met de 7-jarige hengst Holiday superieur met percentages ruim boven de 70%.

Geplaatst op:

Zondag 20 januari stond in Nieuwe Wetering als eerste indoor regiokampioenschap van 2019 het regiokampioenschap dressuur voor paarden in de klasse B en L1 op het programma. Op de fraaie accommodatie van Manege Hoogenboom Ruitersport en met RSV De Wetering als gastheer zagen we tijdens dit eerste indoorkampioenschap al meteen veel getalenteerde paarden en ruiters in de baan. Eline Borst (Heukelum) met Izarky Sb werd gehuldigd als kampioen in de klasse L1 en in de klasse B was het Ilse Olivier (Rockanje) met Invito. Naast de kampioenslinten en een mooie deken ontvingen deze kampioenen vandaag ook de kampioens-pin en toegangskaarten voor de FEI Europese Kampioenschappen 2019, die van 19 t/m 25 augustus in Rotterdam plaatsvinden.

Geplaatst op: