Dolgelukkige Ingrid Pouwelse de beste in klasse B dressuur

"Ik had hier niet van durven dromen, het is echt super gaaf om hier te mogen winnen", aldus de kersverse kampioene in de klasse B dressuur Ingrid Pouwelse. Naast het erelint, de oranje kampioensdeken en de medaille mocht ze van sponsor Harry’s Horse ook nog een regendeken in ontvangst nemen.

Met haar paard J-Lo Platinum pakte ze op de Hippiade de titel in de klasse B na twee nette gereden proeven. Ze vertelt: "Ik heb dit paard in februari gekocht en ben hem vrij snel in de klasse B gestart. Ik wilde graag wat kilometers maken voor de selectie. Vervolgens wonnen we het Kringkampioenschap, de Brabantse Kampioenschappen en dan nu de Hippiade, echt geweldig! Vandaag heb ik ook gewoon heel fijn gereden. Het moet altijd nog maar weer gebeuren op zo’n kampioenschap. Ik ben wel heel blij met alle steun die ik vandaag kreeg van alle vrienden en familie om me heen."

Voor Ingrid is dit kampioenschap extra speciaal want ze reed niet alleen op het paard. Inmiddels is ze namelijk 17 weken in verwachting van een meisje. "Ik kijk gewoon hoe lang het goed blijft gaan en ik kan blijven rijden. Daarna krijgt mijn paard lekker even vakantie en gaat een vriendin hem rijden. In februari ben ik uitgerekend en dan hoop ik volgend jaar zomer weer op het paard te zitten", aldus de dolgelukkige en trotse kampioene.

Dressuur klasse B
1. Ingrid Pouwelse (Mierden, Lage Mierde) - J-Lo Platinum, 70,667%
2. Linda Verhoeven Halster, Oisterwijk) - Double - U, 70,556%
3. Kyra Tangelder (Personality, Schaesberg) - Emotion, 69,667%

Klik hier voor de uitslagen.

Foto Digishots

Geplaatst op: