Kampioenschapsreglement en verdeelsleutel Hippiade Voltige

Het kampioenschapsreglement voor de Hippiade Voltige is begin dit jaar opgesteld onder voorbehoud van de corona actualiteiten. Nu we meer duidelijkheid hebben over welke wedstrijden/activiteiten in de afgelopen periode voor voltige mogelijk waren is het kampioenschapsreglement hierop aangepast. 

Conform het kampioenschapsreglement moesten solo voltigeurs/Pas-de-Deux/teams minimaal deel genomen hebben aan twee door de KNHS goedgekeurde wedstrijden/activiteiten om in aanmerking te komen voor afvaardiging. Voor solisten blijft dit gelijk, voor Pas-de-Deux en teams blijkt dit echter niet haalbaar te zijn geweest.

De selectievoorwaarden voor Pas-de-Deux en teams is als volgt aangepast:

Een Pas-de-Deux/team moet minimaal deel genomen hebben aan één door de KNHS goedgekeurde wedstrijd/activiteit om in aanmerking te komen voor afvaardiging. Deelnemers met de hoogste score in hun klasse behaald gedurende de selectieperiode, komen in aanmerking voor afvaardiging.

Daarnaast is de verdeelsleutel voor de klasse B solo en Pas-de-deux vastgesteld. Omdat de klasse B Solo en B Pas-de-Deux nieuw zijn per 1 maart 2021 werden deze aantallen later vastgesteld op basis van het aantal starts in de afgelopen wedstrijden/activiteiten.

 

De verdeelsleutel voor de Hippiade Voltige vind je hier: https://www.hippiade.nl/voor-deelnemers/reglementen-bepalingen-en-verdeelsleutel/.

Gedurende het wedstrijdseizoen worden de gemiddelde hoogste scores van de deelnemers bijgehouden in het overzicht met voltige standen, deze vind je hier: https://www.knhs.nl/top-sport/disciplines/voltige/standen-voltige/. Dit overzicht wordt z.s.m. bijgewerkt in verband met de nieuwe selectievoorwaarden.

Wil je deelnemen aan de Hippiade Voltige, lees dan het kampioenschapsreglement goed door. Het kampioenschapsreglement vind je hier: https://www.hippiade.nl/voor-deelnemers/reglementen-bepalingen-en-verdeelsleutel/.

Geplaatst op: