Stalling en overnachting

Heb jij je geselecteerd voor deelname aan de KNHS-kampioenschappen? Van harte gefeliciteerd! Op het KNHS-centrum is een aantal stallen beschikbaar die jij als deelnemer kunt huren. Ook in de omgeving van het centrum zijn stallings- en overnachtingsmogelijkheden.

Vraag een stal aan op het KNHS-centrum

Tot 14 dagen voor het kampioenschap kun je een stal aanvragen. Let op!  Een stal aanvragen betekent niet dat die automatisch aan je wordt toegewezen. Zijn er meer aanvragen dan stallen, dan worden de stallen namelijk zo eerlijk mogelijk verdeeld. We maken een verdeelsleutel per regio, op basis hiervan maken we de stalverdeling. Wij zijn ons bewust van het beperkte aantal stallen.

De kostprijs voor het huren van een stal bedraagt € 47,50 per dag. De stalling is inclusief milieuheffing en stro. Overig strooisel, krachtvoer en hooi zijn ter plaatse voor een redelijke prijs te koop. Het is niet toegestaan stallen als opslagruimte te gebruiken. Verhuurde stallen worden na sluitingsdatum te allen tijde in rekening gebracht, ook in geval van reglementaire afmelding.

Het is niet toegestaan je met vervoersmiddelen op het wedstrijdterrein te begeven. Volg altijd de aanwijzingen van de parkeerwachters op.

De aankomsttijden voor de Hippiade zijn als volgt:

Hippiade voltige/pony’s  
vrijdag 23 augustus – aankomst 12:00 – 20.00 uur.
zaterdag  24 augustus – aankomst vrijdag 23 augustus 12.00 – 20.00 of zaterdag vanaf 06:30 uur

Hippiade paarden
vrijdag 30 augustus – aankomst donderdag 29 augustus 17.00 – 20.00 of  vrijdag vanaf 06:30 uur.
zaterdag 31 augustus – aankomst vrijdag 30 augustus 18.30 – 20.00 of zaterdag vanaf 06:30 uur.

Wil je een stal aanvragen? Klik dan hier.

De reserveringen die eerder via MijnKNHS geplaatst zijn, worden zo snel mogelijk verwerkt.

Overnachtings- en stallingsmogelijkheden in de regio

Helaas is het tijdens de Hippiade niet mogelijk te overnachten op het KNHS-centrum. In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden, zoals: hotels, B&B’s, campings of bungalowparken. Wij hebben een lijst opgesteld met alle mogelijke overnachtingsplaatsen. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het KNHS-centrum.