Lees alles over de kampioenschappen

Jaarlijks worden de voorwaarden voor deelname aan de Regio- en/ of KNHS- kampioenschappen vastgesteld. De voorwaarden zijn aanvullingen/ afwijkingen op de reglementaire wedstrijdbepalingen. Het kampioenschapsreglement voor de Hippiade (De KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen, geldig van 1 april 2020 en tot 1 oktober 2020 is vastgesteld.

Geplaatst op:

Naar aanleiding van de persconferentie vanmiddag door premier Mark Rutte, volksgezondheidminister Bruno Bruins en het RIVM, waarin geadviseerd wordt geen bijeenkomsten te houden met meer dan 100 personen, annuleert de KNHS tot in elk geval 31 maart alle activiteiten op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Ook bijeenkomsten met minder dan 100 personen. De KNHS wil bijdragen aan het indammen van het coronavirus en verdere verspreiding van het virus voorkomen. Het KNHS Indoorkampioenschap Spr ...meer

Geplaatst op:

Er stond vandaag één dressuurklasse voor de paarden op het programma en wel die van de klasse B. De overwinning ging naar de veertienjarige Indy van de Beeten die met haar paard Welferro een score behaalde van 69,33%.

Geplaatst op: